• Pàramo li demana al ministre d’Indústria que resolgui la discriminació que pateixen els municipis turístics


  17 de juny de 2015

  El diputat de CiU ha parlat del “greuge” que viuen els ciutadans d’aquests municipis

  El diputat de CiU al Congrés Carles Pàramo ha reclamat avui durant la compareixença del ministre d’Indústria en Comissió que resolgui la greu discriminació que pateixen els municipis turístics, que han d’assumir unes càrregues extraordinàries. “Els municipis turístics costers reben una aportació de l’Estat que només cobreix entre el 15% i el 20% de les despeses. Li demanem que es converteixi en el gran defensor del municipi turístic”, ha dit Pàramo.

   

  Estem a favor del turisme com a font de riquesa, però mai es parla del municipi turístic, que ha de prestar molts serveis”, ha lamentat Pàramo, que en aquest mateix sentit, ha parlat del “greuge” que pateixen els ciutadans que viuen en aquests municipis.

  Se’ls exigeix més netedat urbana, oficines de turisme, atencions socials singulars que han de pagar amb els impostos municipals. Però a canvi no reben cap tipus de compensació”, ha explicat Pàramo.

  Pel diputat de CiU, un exemple d’aquesta discriminació és la sobredimensió del cos de policia d’aquests municipis, com Salou o Magalluf, per tal de garantir l’ordre públic davant la presència de milers de turistes i garantir també el dret als descans dels ciutadans.

   

   

  Carles Pàramo també ha preguntat al ministre com es tradueix en execució d’obres i pressupostos el que es va aprovar amb la moció de CiU sobre el desenvolupament del turisme.