Ubicació a l’hemicicle

Lourdes Ciuró i Buldó

Barcelona.

El  meu  nom és Lourdes Ciuró i Buldó. Vaig néixer a Reus però actualment visc a Sabadell, al Vallès Occidental. Estic  casada i tinc dos fills .

Sóc advocada de professió i de fet, fins l'any 2011 que vaig sortir escollida Diputada al Congrés per CiU, tenia el meu propi despatx on exercia com a advocada especialista en Dret Civil i de Família i també com a advocada mercantilista.

Sóc una apassionada de la meva professió  i la vaig exercir en exclusiva  des de 1994, any en que em vaig llicenciar  en Dret  a la Universitat Autònoma de Barcelona .

L'any 2007 vaig ser elegida regidora de CiU a l'Ajuntament de Sabadell. El meu primer contacte amb la activitat política com a càrrec electe i fins el 2011, que vaig ser escollida Diputada al Congrés dels Diputats, va passar a formar part del meu dia a dia juntament amb la meva professió i per suposat,  amb la meva família.

La política sempre m'ha agradat  i va ser l'any 2003, que vaig fer-me militant de Convergència Democràtica de Catalunya  a l'Agrupació Local de Sabadell.  Va ser  a partir del moment   de fer-me militant i esdevenir  membre del Comitè Executiu Local, que  vaig començar a treballar més activament per Convergència i per la federació de CiU des del convenciment que ha estat i és la força política que més i millor  representa la realitat sociològica, cultural i ideològica de la ciutadania de Catalunya.

Avui que sóc diputada al Congrés a Madrid, ja no compatibilitzo la política amb la professió  però  gaudeixo cada dia de la meva activitat al servei del meu País treballant pel seu progrés social, treballant  per a que el procés de transició nacional que lidera el President Mas culmini amb èxit i treballant per a que Convergència Democràtica de Catalunya i per extensió la federació de CIU, continuï essent la força política que més i millor representa la realitat sociològica, cultural i ideològica de la ciutadania de Catalunya.