Ubicació a l’hemicicle

Montserrat Surroca i Comas

Girona.

Vaig néixer el 18 de juny de 1974 a Caldes de Malavella, un poble de Girona, però actualment resideixo a la capital gironina amb el meu marit i els meus dos fills, que són la meva gran passió. Em vaig llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona, i em vaig especialitzar en Dret Familiar. Sóc mediadora familiar i he treballat amb especial dedicació en casos relacionats amb jurisdicció de menors i violència domèstica. Però he hagut d'aparcar la meva professió des que vaig aconseguir l'escó com a diputada de CiU per Girona al Congrés dels Diputats

Sóc militant d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), els valors d'Unió són els meus valors. Al Congrés dels Diputats sóc la portaveu de CiU a la Comissió Constitucional i a la Comissió de Cultura i portaveu adjunta a la Comissió de Justícia. Per a mi és un honor treballar per a la societat i fer-ho des del Congrés dels Diputats és una gran oportunitat per a això.

Pel que fa a la meva dedicació a la política em deixa temps lliure entre vol i vol Madrid-Girona i Girona-Madrid, a més de les reunions de partit, aprofito per fer alguna escapada pels camins de la serra gironina, gaudir d'un bon llibre o escoltar música.